Елица Буновска

eliКазвам се Елица Буновска и съм майка на 7 годишно пораснало момче.

Източник на мотивация и удовлетворение в личния ми и професионален живот винаги е бил стремежа към развитие. Вярвам в това, че грижейки се за собственото си израстване, помагаме не само на себе си, но и на най-скъпите си и близки хора. Учейки се да бъдем и по-осъзнати родители, ще можем да дадем много на децата си. Да бъдем техен пример и подкрепа да израстнат щастливи и обичащи.

Обучавала съм се в различни направления, но вярвам най-силно в смисъла на това да поставяме добри основи, отколкото да поправяме горчиви грешки.

Един от основните ми движещи въпроси е как да направим така, че да живеем пълноценен живот със самите себе си и с хората, които обичаме. Тази страст се доразви след раждането на сина ми. Винаги съм вярвала, че всеки може да бъде „достатъчно добър” родител и да избира съзнателно как да общува с най-милите си същества. Тъй като няма съвършени хора и всички допускаме грешки,  когато разширяваме знанията си и получаваме подкрепа отвън, бихме могли да постигнем по-голяма хармония в семейството си.

Интересувам се от своята роля на родител още преди да стана майка, участвала съм и в други обучения, но Тренинг за успешни родители беше най-полезният от тях. Така се зароди желанието ми да се развивам през тази парадигма като обучител и да споделям знанията си с други търсещи хора като мен.

tel: 0886 84 29 53
имейл: epachkova@gmail.com